Sæt havemøblerne indenfor

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Kurvemøbler var voldsomt populære tilbage i 80’erne, hvor alle med en lille smule respekt for sig selv havde kurvemøbler, og gerne havde dem både ude og indenfor. De forsvandt dog lige ud af havebilledet igen, da det hele pludselig skulle være mere stilrent. Plast i forskellige afskygninger væltede frem og overtog kurvemøblernes position som den foretrukne møbeltype.

Årtier er gået, og nu er kurvemøblerne i den grad tilbage. Det er efterhånden et par år siden, at kurvemøbler igen begyndte at dukke op i stor stil i livsstilsforretningerne og hos velassorterede havemøbelforhandlere. Nu er mange igen ved at have vænnet sig til at kurvemøblerne er en del af boliglivet, og ligesom vi så det i 80’erne for mere end tyve år siden, så er kurvemøblerne også så småt på vej indenfor. I hvert fald hvis man vælger nogle lærke af slagsen som dem her.

De kommer nok ikke lige en i New Yorker lejlighederne på diverse havefronts boligblokke rundt om i landet, men er man til den romantiske still med landkøkkener, udestuer og lignende, så er det faktisk blevet uhyre trendy at hive havemøblerne indenfor og bruge dem som almindelige møbler.

Det er desuden ikke blot et smart og trendy modefænomen, det er også meget prisbevidst, for selvom kurvemøbler til haven, godt kan være i den dyre ende, hvis kvaliteten skal være derefter, er det stadig en helt anden pris end mere “traditionelle” møbler og det bliver pludselig muligt at møblere et hel stue for under 10.000 kroner med god kvalitet.

Jeg er personligt vild med stilen, der emmer af hygge og romantik, og havde jeg en stor udestue, havde jeg lagt bestillingen, men jeg må nøjes med at drømme lidt om det til en fremtidig bolig måske.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s