Gardiner betyder faktisk noget

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

De fleste kan sikkert huske deres første bolig, om det så var en lille lejlighed eller et kollegieværelse. Der er sikkert også mange (især mænd), der kan huske deres første gardiner sikkert var et lagen eller et dynebetræk er var hængt op for at dække for det værste lys.

I takt med at man bliver ældre, får lidt flere penge, og lidt mere begreb om hvad det vil sige at skabe et hjem, begynder man også at gå mere op i hvordan man præsenterer sig hjem til folk der er på besøg, hvilket naturligvis fuldstændig giver sig selv.

Der er også mange der går meget op i hvordan man præsentere sig selv for omverdenen. I de yngre år er det især hvordan man selv er, ser ud og går påklædt osv, mens det senere hen i livet bliver vores familie, vores, børn og ikke mindst vores hjem. Vi vil gerne have et alle de ting afspejler os.

Hvordan hænger det her sammen med gardiner, tænker du måske nu, men det har faktisk en meget klar begrundelse, for gardiner siger mere end du måske lidt tænker. For gardiner er ikke kun noget der har en effekt i dit hjem, det er typisk også noget der kan ses ude fra, og uanset om man vil indrømme det er ellers, så kigger vi ofte ind af vinduer eller skæver i hvert fald.

Hænger der et lagen eller dynebetræk, tænker man med det samme at her bor nok en studerende eller en med meget begrænsede midler. Det er derfor ikke helt ligegyldigt hvilken type gardiner du vælger, især ikke hvor du bor i lejlighed, og især ikke hvis du bor i stuen. Hos Uniggardin.dk finder du et stort udvalg af gardiner i alle former, her har jeg selv fundet mine lamelgardiner

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s