Jeg elsker HAY

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

I Danmark har vi en lang tradition for boligdesign, og navne som Hans J. Wegner og Arne Jacobsen er kendt i hele verden for deres banebrydende design, der var lige i tidsånden da de blev lavet, og stadig den dag i dag står for noget af det ypperste inden for møbeldesign såvel her i landet som på det globale plan.

Der er mange der især sætter navne som netop Jacobsen, Wegner og Verner Panton forret i køen, når det kommer til dansk møbeldesign, men det er af naturlige grunden efterhånden mange år siden der kom noget design fra deres hænder, og Danmark er da også meget andet en koryfæerne.

Blandt de meste lysende eksempler synes jeg, at man finder navne som Thomas Bentzen, Jakob Wagner og en lang rækker andre. Det er måske ikke navne, der klinger så bredt som de andre førnævnte, og det er primært fordi de ikke designer meget under egnet navn, men i stedet har designet for HAY.

Lad det være sagt med det samme – jeg elsker HAY. De laver nogle af de mest fantastiske møbler, og deres sofaborde er efterhånden også gået hen og er blevet ikoniske og står i mange tusinde danske hjem. De har et prisniveau, hvor man måske ikke lige skal være studerende, men hvor de fleste alligevel har mulighed for at være med.

Dette synes jeg er et kæmpe plus, for selvom der er noget lækkert ved dyre designermøbler, som de fleste nok skal spare op til i flere år, så er der også noget fantastiske ved lækkert design, der ikke behøver koste 3-4 månedslønne for en sofa. Dét er en af grundene til, at jeg er vild med HAY, og stort set alt hvad det laver.

Det er nok ikke design, der er tidløst og som står i familien Danmarks hjem om 50 år, men det er moderne, klassisk, enkelte og lækkert. Du finder landet største udvalg af HAY her

tæppe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s