Findes der flotte hundekurve?

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Jeg har aldrig haft en hund, og jeg tror heller ikke jeg kommer til at få det nogensinde. Hunde er dejlige dyr, det er der ingen tvivl om, om jeg forstår godt folk, gerne vil have dem, men det er lidt for meget arbejde og ansvar til min smag. Det sætter for mange begrænsninger i forhold til ens frihed at have en hund, der skal luftes og have mad. Det er svært at tage på ferie, og det er svært at være væk hjemmefra et par dage.

Desuden er jeg bestemt ikke vild med hvad en hund gør ved ens hjem. Jeg var hjemme hos en veninde forleden, og hun havde netop anskaffet sig en lille mops. Dejlig og sød hund, det sætter jeg mig slet ikke imod, med de ting der følger med, er jeg ikke vild med. Grimt legetøj, ridset trægulv og en gyselig hundekurv. Det var en af de helt klassiske, som du sikkert nok kender i stof og med en pude hvor hunden rigtig kan ligge og hygge.

Jeg satte derfor mig selv på en mission. Nemlig at finde ud af om der slet ikke findes flotte hundekurve, eller det hele ligner noget der er hentet i firserne og accepteret i de danske boliger, og jeg må indrømme, at jeg er gået i stå i missionen, for selvom jeg har fundet kurve der er mindre hæslige end andre, så har jeg ikke fundet nogen, der decideret er lækre.

Hvis jeg skal komme med et bud på en godkendt må det blive denne, jeg fandt ved dyrelageret.dk

Skærmbillede 2016-08-24 kl. 15.55.47

En klassisk kasse i et pænt design, kan passes ind i de fleste hjem, og selvom den måske ikke pynter voldsomt, så skæmmer den heller ikke et hjem, så om missionen er lykkedes ved jeg ikke, det må I bedømme

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s