DYI: Pallemøbler

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Pallemøbler er på ganske kort tid gået hen og blevet alles yndlings DYI (Do It Yourself) projekt, og noget som alle der har en indre gør-det-selv mand eller kvinde gemt i sig, springer ud i. Det er da heller ikke svært at forstå. Det er nemlig rimelig nemt at kaste sig over og det koster ikke alverden. En EU palle koster omkring 100 kroner, og kan erhvervs endnu billigere gennem gul&gratis, DBA eller lignende.

Det kræver som skrevet ikke de helt store håndværksmæssige færdigheder at kaste sig ud i at lave møbler af paller. Det kommer naturligvis an på hvad det ønskede resultat er, og er der ingen tvivl om at man sagtens kan gabe over mere end man rent faktisk kan klare, hvis man er ude på at lave meget avancerede stole og sofaer.

Noget af det absolut letteste at lave er et bord, hvor der er mange muligheder for at tilpasse både størrelse. Se eksempelvis dette lækre eksempel.

Skærmbillede 2016-08-26 kl. 08.57.41

Det er et glimrende bud på et bord der både er kreativt, men samtidig meget let at lave. På dette eksempel er der brugt almindelige hjul til at sætte under pallen, det er dog ikke altid at de stærke nok, hvis der kommer lidt vægt på. Det kan derfor være en rigtig god ide at investere i en pallevogn (kan købes her). Sådan en vogn passer lige præcis til en palle og gør faktisk at du slet ikke skal gøre noget, og har et lækkert sofabord for lidt over 1000 kroner.

Du kan naturligvis også vælge at købe dem færdiglavede, hvor fisnishen måske er lidt bedre, men hvor der slet ikke er den samme sjæl.

Skærmbillede 2016-08-26 kl. 08.57.22

Det gode ved at lave møbler selv af paller er, at der stort set ikke er nogen begrænsninger, og at det kun er fantasien der sætter grænser. Der er så mange muligheder, og der er noget helt unikt ved at have noget, som man ikke finder steder.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s