Unikke puder hitter

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Når det kommer til boligmode, er der en ting man kan være helt sikker på, og det er at tendenserne skifter, og hvad det er på mode i år ikke nødvendigvis er det samme, der er på mode næste år. En ting der dog efterhånden har været populært i lang tid, er at have unikke ting i hjemmet, som man ikke kan finde i en hver boligbutik.

En klar tendens lige nu, er at stilrene hjem hitter, altså hjem hvor der er styr på stilen og de enkle farver går igen, men at dette bliver piftet lidt op, enten med genbrug, noget med farver eller DIY projekter, Do It Yourself er mere populært end nogensinde, og vi danskere er vilde med at kaste os ud i at lave ting selv, så de får en historie.

Et af de steder hvor rigtig mange er begyndt at sætte deres eget præg, er når det kommer til sofapuder. Det er let at sy betrækket til dem, metervarer stof er billigt (kan eksempelvis købes her), og når man selv syer betrækket, så kan man være sikker på at lave noget, som ingen andre har.

Hjemmelavede puder passer primært ind i boligtrenden, hvis de indgår i et hjem, hvor der ikke er for meget stilforvirring, hvor de er med til at give lidt liv, og ikke så meget ind hvor der i forvejen er alt for mange nuancer og farver.

Generelt er DIY den absolut største og mest hippe tendens i øjeblikket, og der er slet ikke nogen tvivl om, at det er kommet for at blive, se bare på antallet af træpallemøbler, der står omkring i de danske haver i øjeblikket.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s