De flotteste højtalere

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

At finde en trådløs højtaler, er ikke noget problem, det kan alle klare. Det er bare at gå i den nærmeste Elgiganten, Bilka eller hoppe på den nærmeste webshop der sælger elektronik. At finde en højtaler der rent faktisk er god er et lidt større problem, men stadig ikke svært med en smule research. At finde en trådløs højtaler der er god og som også er flot, det er straks en helt anden sag, men stadig ikke umuligt. Vi streamer vores musik og derfor SKAL det være trådløst nu.

Der var en gang hvor gode højtalere, var noget mænd slæbte ind i huset som fyldte flere kvadratmeter. Sådan er det gudskelov ikke mere, og udover at de ikke længere fylder alverden (eller behøver at være to), så er de rent faktisk også begyndt at få et design, hvor det ikke længere kun er mænd, der kan nyde synet.

Blandt de absolut flotteste på markedet finder man faktisk to danske produkter, nemlig fra B&O og fra Libratone (der dog ikke længere er helt dansk). Jeg har valgt Beoplay A1, der godt nok også er en transportable højtaler, men den er bare lækker og til at betale.

Beoplay A1

Libratone Loop

Personligt er jeg ikke helt så vild med designet på det ellers meget populære Sonos, der er lidt for plastikagtigt, men lydkvalitet fejler intet. Da dette er et indlæg omkring de flotteste har jeg dog valgt at se bort fra det og anbefaler derfor enten en af Libratones eller B&O’s modeller.

Du kan læse test af begge her:

Test af Libratone Loop

Test af Beoplay A1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s