Opbevar din iPad med stil

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Undersøgelser der er flere år gamle viser, at hver tredje dansker har en iPad, og det er dermed ikke urealistisk at tro, at dette tal er steget og at der nu er endnu flere der har dem. Det betyder også, at der ligger en eller flere iPad i stort set alle danske hjem. Det er med andre ord gået hen og blevet en del af boligen.

Der er dog stor forskel på hvordan man opbevarer dem. Set med designmæssige briller er Apple’s iPad et meget nydeligt stykke elektronik, der ikke ødelægger stuen ved at ligge fremme. Det er dog også et skrøbeligt stykke elektronik, hvor skærmen relativ nemt kan gå i stykker, hvis man ikke passer på den.

Derfor er der også mange der vælger at købe et cover til deres iPad som beskytter den. Her er der til gengæld mange, der langt fra er kønne at se på. Udvalget af producenter der laver covers og andre etuier er enormt, og det samme er prisniveauet på dem. De kan købes for ganske få dollars produceret i Kina eller de kan købes for mange tusinde kroner, hvis de kommer fra de store modehuse som Gucci og Prada, der alle er hoppet med på bølgen.

Det kan være svært at finde den bedste pris, selv hvis man har fundet ud af hvilket beskyttende cover, man skal have til sin tablet, da der er stor forskel på, hvad butikkerne tager for de samme varer. På Pricepusher.dk kan man se sammenligning af priser på tilbehør som covers, og dermed være sikker på at man køber til den bedste pris.

Vi anbefaler, at man hellere giver lidt mere for noget der er lækkert, frem for at spare et par hunderede kroner. Du skal huske på, at du sandsynligvis skal kigge på dette cover i mange år, og det bliver dyrere hvis du skal skifte det flere gange. Du skal tænke på, at det er noget du skal have liggende på dit sofabord og lignende og noget der bliver en del af boligen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s