Lette gardiner giver åbne rum

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Når man står overfor at skulle have sat gardiner op i huset, er der mange spørgsmål der melder sig. Det første er nok, hvilken slags gardiner man skal vælge. Der er mange ting man skal tage hensyn til, ikke mindst hvor meget lys man ønsker der skal komme ind i rummet, og så naturligvis hvordan rummet tager sig ud.

Ønsker man at holde lyset helt ude og lukke af for af at det er muligt at kigge ind, skal man enten vælge plissegardiner eller rullegardiner. Hvis man derimod ønsker at åbne en stue med et stort vinduesparti op, er det en rigtig god ide at bruge lamelgardiner.

Fordelen ved at bruge denne form for gardiner frem for andre, er at de ikke tynger rummet på samme måde, og at de derfor åbner rummet og, og sørger for at det forbliver lyst, samtidig med at sol naturligvis stadig kan holdes ude. Hvis man er ude efter en løsning, hvor man gerne vil have alt lyset lukket ude, er det dog ikke den rette løsning.

Når man skal købe lamelgardiner, er det vigtigt at få målt præcist op, det kan man enten gøre selv, eller man kan gå et firma der sælger gardiner til at gøre det. Blandt dem finder man eksempelvis Uniggardin, der tilbyder at sende en gardinbus ud og gøre arbejdet for dig, så du er sikker på at målene passer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s