Lad ikke børnenes plastik ødelægge boligen

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

At få et barn vender op og ned på tilværelsen lige meget hvordan man vender og drejer dig. Det er der nok ikke nogen, der har fået børn, som vil være uenig i. Nattesøvn er ikke længere en selvfølge, og det er ikke en selv der er det vigtigste væsen i verden. At få børn er en gave, men det ændrer også hele ens verden, hvilket kan ses på mange måder, og det er ikke kun på randerne under øjnene det første år, det er også i ens hjem.

For hvad der tidligere var et stilrent hjem, hvor tingene stod på logiske steder, og stuen var moden og voksen, ligner det nu, at der er sprunget en bombe, puderne fra sofaen flyder rundt omkring, der ligger babydyner midt på gulvet, og farvestrålende plastik har pludselig fået lov til at komme indendørs, selvom du i mange år har svoret, at sådan ville det ikke blive, når du fik børn.

At dit hjem er evigt forandret, er der ingenting at gøre ved, men du behøver ikke hoppe i alle fælderne, og bare acceptere at grimt legetøj finder ind i dit hjem. For det første er det ikke pænt at se på, og for det andet er meget plastik legetøj fyldt med tilsætningsstoffer, og dit barn vil helt sikkert lige så gerne lege med noget andet.

Se f.eks disse to eksempler på noget der tilsyneladende er det samme, nemlig et legetøjskamera, men her stopper sammenligningen også.

Det første eksempel er fra tyske Haba der blandt andet forhandles hos Naturebaby, det er uden giftige tilsætningsstoffer og har masser af ting man kan hive i og trykke på.
Skærmbillede 2016-09-02 kl. 14.46.21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Næste eksempel er fra en kinesisk hjemmeside, og ligner noget der bestemt ikke hører hjemme i et dansk hjem anno 2016.

hej

 

 

 

 

 

 

 

Hvis du spørger os, er der i hvert fald ikke nogen tvivl om hvilken model vi ville vælge. Så selvom det kan være fristende at hoppe på det første og bedste farvestrålende, så lad vær’.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s