Polaroid-billederne er tilbage

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Der er ikke mange, der bruger et gammeldagskamera længere – og det er sjældent, at billeder bliver udskrevet, medmindre der er tale om et print til en speciel lejlighed. Det klassiske foto er altså blevet eksklusivt. Til stor ærgrelse for mange. Det er nemlig langt sværere at bibeholde sine digitale fotos, fordi de skal samles på en harddisk eller i skyen. Det er dog en langt mere besværlig måde at gemme sine fotos på, og det enkelte billede bliver ikke længere tillagt den samme værdi, som før i tiden, hvor det var fotografens fornemmeste opgave at fange et godt motiv i første skud. Man kunne nemlig ikke bare knipse løs grundet den begrænsede mængde af billeder, kamerarullen tillod en at tage.

Du skal kun bekymre dig om blækpatroner og opladning

Altså er der ulemper ved både det analoge og det digitale foto. Dog ser det ud til, at der nu er ved at komme en løsning på problemstillingen; Polaroid-printeren. Med denne kan du printe de billeder, du tager med din smartphone. Det er smart, hvis man ønsker et fysisk billedealbum. Det er smart, og det er en nem måde at gemme sine billeder på. Det eneste, du skal gøre, er at sørge for, der er blækpatroner på printeren. De kan købes her.

Mange Polaroid-printere på markedet

Der findes mange forskellige Polaroid-printere på markedet, og der kommer hele tiden flere til. Blandt andet en fra selveste Polaroid, der har genopfundet sig selv i forbindelse med lanceringen af deres Polaroid-printer. Det kan du læse mere om på Polaroids officielle hjemmeside. Det er smart, og vi spår, at det bliver endnu mere udbredt i de kommende år.

Det er dog ikke udelukkende Polaroid, der har nytænkt det printede foto. Faktisk findes der adskillige fotoprintere på markedet. Nogle af dem er mindre heldige end andre – og omvendt. Blandt andet har HP, Brother og en lang række af de andre, store printerfabrikanter. Det bliver spændende at følge med i udviklingen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s