Soveværelse: Naturlige elementer skaber ro

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Soveværelset er ofte det mest neutrale rum i boligen. Det er her vi sover, og derfor er det heller ikke her, der skal være for mange sanseindtryk — og derfor er det heller ikke her, vi lægger mest energi i indretningen. Selvom det gerne skal fremstå neutralt, så kan der være forskellige ting, der ikke nødvendigvis vil bidrage til et mere neutralt soveværelse, men heller ikke lige frem vil ødelægge roen; de naturlige elementer, som kan aflede tankerne og have en nærmest terapeutisk effekt.

Har du eksempelvis problemer med at sove, kan det vise sig at være et ganske fornuftigt valg, hvis du gerne vil have lidt mere ro. Der findes forskellige, naturlige elementer, som du kan gøre brug af i soveværelset, hvis du gerne vil skabe et lidt mere afbalanceret og roligt miljø.

Fotos på gardinerne

Du kan forsøge dig med plisségardiner, der har naturmotiver. De kan give stemning, men det kan også hjælpe dig med at give et mere afbalanceret og nuanceret miljø på dit soveværelse, hvilket klart er værd at stræbe efter, hvis det er sådan, at du har mange ting på dit soveværelse eller generelt har ting, der kan virke forstyrrende.

Gardiner med fotos kender du måske allerede i forvejen. Det havde Bamse eksempelvis i sin hytte i Bamses Billedbog, og hver gange han rullede dem ned, faldt han i søvn. Så de har helt sikkert en effekt, som virker afslappende og søvndyssende

Stjerner i loftet

Hvis du godt kan lide at sove under åben himmel, så kan det være en god løsning at købe nogle selvlysende stjerner, som du kan putte op i loftet. Især hvis du har svært ved at falde i søvn, kan dette være en god løsning. Det betyder meget, men altså, hvis du har problemer med søvnen, så vil du med største sandsynlighed kunne få meget ud af at hænge selvlysende stjerner op i loftet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s