Indretning med Tapet – det er ingen sag

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Står du overfor at give dine stue en overhaling, nu hvor forårets lys kaster sig ind gennem vinduerne, og synes du ikke, at indkøb af nye møbler eller plakater er nok? Jamen, så tror vi, at den seneste boligtrend kunne være noget for dig. Differentieret tapetbrug eller én slags tapet til hvert rum, som det også kaldes, er den hotteste boligtrend i 2017, og vi guider til, hvordan du nemmest kommer i gang.

Noget nyt i hvert rum?

Tanken omkring et unikt tapet til hvert rum stammer fra 1800-tallets franske indretningsdogme, hvor hvert rum i langt højere grad end i dag, blev brugt til unikke formål. I biblioteket læste man, i herreværelset diskuterede mændende, i soveværelset sov man og så fremdeles. Sådan bruger vi ikke vores hjem i dag, og husets rum er i langt højere grad multifunktionelle. Alene ordet samtalekøkken, som op gennem 00’erne bragede gennem de danske hjem, siger alt om, at de enkelte rums funktioner ikke længere er gældende.

Hos Nicetapet.dk finder du alt du skal bruge til et sådan projekt. Den midtjyske virksomhed er specialister i alle former for tapeter og vægbeklædninger, og da der er gratis fragt over 599 kr, kan det godt give mening for dig at handle alt ind her.

Hvad skal du bruge til at sætte tapet op?

For at sætte nyt tapet op i hvert rum i huset, er der grundlæggende værktøj, som du bare skal have indkøbt. For det første skal du have gjort dig klar, om du ønsker at fjerne tidligere tapet? I det tilfælde skal du bruge en tapetstripper, som de hedder. Det er en høvl, som skralder tapet af væggen. Når det nye tapet op, skal du først påføre tapetklister. Det køber du hos Nicetapet, og det samme gælder den klisterkost, som du påfører det med. Til at montere dit nyindkøbte tapet bruger man en tapetbørste, som sikrer, at der hverken er bobler eller andet bag det påførte tapet.

Nu er du klar til at give stuen, køkkenet og soveværelset nyt liv med nyt tapet. Rigtig god arbejdslyst.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s