Spar ikke på farverne

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Vi maler som aldrig før, og vi gør det oftere end tidligere. For årtier tilbage fik man typisk malet sig hus, og så var det ellers den farve man holdt fast i. Sådan er det langt flere mere. I takt med at boligindretningen er inde i en periode, hvor der hele tiden sker ændringer, så sker der også meget med farverne på væggene.

Det er nemlig langt fra unormalt, at der går meget få år imellem, at vi synes der skal ske noget nyt i vores stuer eller værelser, og en af de letteste ting, man kan gøre, der samtidig er noget af det der giver mest effekt, er netop at male.

Man behøver ikke male hele stuen for at give den nyt liv. I mange tilfælde kan det faktisk næsten være mere effektfuldt at male en enkel væg, men at male den i en farve, der står i kontrast til de andre vægge, der er i huset.

Er alle vægge i stuen eksempelvis hvide, så prøv at mal en væg i en mørk blå eller en grå. At male hele rummet i den farve ville gøre det mørkt, men vælger man kun en enkelt væg, giver det et super lækkert farvespil, hvilket er blevet meget moderne. Maler man kun en væg kan godt bruge sin fantasi lidt og kigge på nogle farver, man ellers ikke ville overveje.

Brug en god maling. 

En af de vigtige ting, man skal huske på, når man maler, er at man skal bruge en maling der er god, frem for en der er billig. Især hvis man kun skal male en væg. Det er dumt at spare et par hunderede kroner, for så at kunne gå og blive irriteret over, at det ikke dækker godt nok, eller at det ikke er slidstærk nok.

Maler man eksempelvis en væg på et børneværelse, er det uhyre vigtigt at vælge en maling der er slidstærk, og som kan tåle at blive vasket. En af de bedste på markedet er Jotun Lady, som blandt andet forhandles her. Hvis malingen ikke kan tåle afvaskning, kan du være sikker på beskidte vægge, som hurtigt vil skulle males igen, og så er de penge du sparede meget hurtigt brugt igen.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s