Lad det være sjovt at gå i seng

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Hvis du har børn, så har du nok også på et eller andet tidspunkt kæmpet med at få dem til at sove. Det kan være mildest talt svært at putte de små, og til tider kan det tage timevis eller i hvert fald føles sådan. Du har nogen tvivl prøvet at sige “Så er det sengetid skat” blot for at blive mødt at et rasende skrig og ord som “Ikke nu”, “NEEEJ”, “Vil ikke” og lignende.

Der findes en masse gode råd til at få dine børn til at sove, og der findes bøger der skulle gøre det lettere at få dem til at falde til ro. Den slags råd kan du læse meget mere om andre steder, hvor mere kompetente mennesker kan give deres besyv. Vi vil kun komme med et enkelt råd.

Det skal være sjovt at komme i seng

Ofte vil de små børn ikke i seng, fordi de leger eller har det sjovt på anden vis. De ænser som regel ikke, at de er søvnige og vil derfor ikke i seng, fordi det ikke er lige så sjov. Ved at gøre det sjovt at gå i seng kan det derfor også være lettere at lokke børnene med ind på værelset.

Der findes mange lokkemidler i den forbindelse, det kan være at de selv må vælge bogen, der skal læses eller sangene der synges. Det kan også være noget så enkelt, som at deres seng rent faktisk er sjov, og de derfor gerne vil putte i den. De fleste senge, er der ikke meget sjov ved, men der findes også et stort udvalg af børnesenge, der nærmest er legetøj, da de er formet som slotte, biler eller lignende. Du kan finde et stort udvalg børnesenge her hos Only4kids.dk

Hvis det er som en leg at komme i seng, bliver det ofte lidt lettere at lokke. Det betyder dog ikke nødvendigvis at putningen kommer til at gå som en leg, da det stadig kan være svært at falde i søvn, hvis man har det sjovt, men man er da et skridt nærmere.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s