Sådan shiner du stuen op

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Du kender det nok udemærket – en gang imellem skal der bare sket noget nyt i huset. Når man har boet i det samme hus eller lejlighed i mange år, så kan man have behov for, at der skal ske noget nyt, for at det hele ikke bliver det samme dag ud og dag ind. Der er mange forskellige måder at shine stuen lidt op på. Nogen vælger at sætte tapet op, andre vælger at male eller købe nye møbler, men der også andre måder, som kan give din stue et helt nyt look, og det er sandsynligvis ikke alle sammen nogen du har overvejet.

Fodlister:

Fodlister er med til at samle væggen og gulvet og har derfor en stor effekt, men det er ofte ikke noge man lægger specielt meget mærke til, men hvis man vælger nogle med nogle lækre detaljer, så kan det give et utrolig lækkert udtryk i hele rummet. I mange stuer er der ganske almindelige og lidt kedelige paneler eller fodlister, men du kan også vælge nogle er har lidt flere detaljer og udskæringer – du kan se eksempler på forskellige fodlister her:

Stuklister

Vi bliver lidt i samme boldgade, men bevæger os fra gulvet og op til loftet. Ligesom fodlister er med til at samle væg og gulv, så kan stuklister være med til at samle væggen med loftet. Stuklister kan nærmest give et herskabeligt udtryk og virkelig give nyt liv, også i højere grad end fodlister, da de er mere i øjenhøjde. Det er dog primært i større stuer at stuklister passer godt ind, da det godt kan komme til at se lidt sammenpresset ud i små stuer.

Tæpper og puder

I stedet for at overveje at købe ny sofa lignende, så invester i nogle rigtig lækre puder i nogle friske farver, som er i modspil til sofaen. Hvis den eksempelvis er hvid, grå eller sort, kan det være en rigtig god ide med en skarp farve som blå, gul eller rød der er kontrast og derfor giver mere farvespil i stuen. Det er desuden en god ide at vælge en helt anden farve, end de puder du måtte have liggende nu, da du på den måde lægger mere mærke til dem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s