Derfor skal du have en pergola

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

Det er ved at være sommer, og det betyder også, at det så småt er højsæson for parasoler der kan dække for solens stråler. Så småt fordi vejret lige nu er mere gråt end det er høj sol. Det kan dog også være, at du er lige som mange af os andre, og ikke nødvendigvis synes en parasol er noget visuelt vidunder. Det kan også være, at du er træt af at have en parasol, der ikke dækker nok, eller som vælter, hvis det blæser meget.

Byg en pergola og fuldend haven

Hvis du har en stor have med god plads, så kan den helt rette løsning for dig være en pergola. Det kan være som den du ser på billedet, men meget mindre eller mere kan naturligvis også gøre det, som med så meget andet er det nærmest kun fantasien der sætter grænser for hvad der kan lade sig gøre.

Du kan bygge en pergola som en ekstra hyggekrog i haven, eller du kan vælge at bygge den over jeres havebord, så i altid kan have skygge, da det er de færreste der ynder at skulle spise i bragende solskin.

En af de fordelene ved at have en pergola, er at man selv kan justere hvor meget skygge det skal give, da men i de fleste tilfælde udstyrer det med en form for sejl, der kan justeres. Der er dog også nogen, der vælger at lade planter vokse til og lave en lille oase i haven.

Hvis du har skruet tommelfingrene godt på, så kan du sagtens kaste dig over projektet selv, og bygge en lækker pergola i haven, uden det behøver koste en formue. Har du ikke det, kan det være en god ide at konsultere en lokal tømrer, der kan hjælpe dig med projektet, enten med at få det tegnet og vise dig, hvordan du skal gøre, eller ved at udføre arbejdet for dig, alt efter hvad budgettet tillader.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s