Sommerferie: 4 spændende DIY-projekter til boligen

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt – det samme gælder links.

DIY står for ‘do it yourself’ og er altså den engelske betegnelse af gør-det-selv. Det er fantastisk at få tiden til at gå med, og man er generelt mere stolt af det, man selv har lavet, end det man køber. Samtidig sparer du penge. Her får du et par gode råd til spændende DIY-projekter du selv kan give dig i kast med.

#1: En gynge til planter

Hvis du har mod på det, kan du med fordel bruge en gynge til at stille planter på. Det er anderledes, og det giver et fedt udtryk i dit hjem, som andre nok ikke har magen til. Hæng en gynge ned fra loftet, som du kan bruge som hylde ved siden af sofaen eller et andet sted. Den kan også bruges som bogreol.

#2: Sy en striktrøje til efteråret

Det tager tid at strike, og selvom det er godt vejr nu, så går der ikke mange måneder, inden det bliver tid til, at vi skal have en varm bluse uden på. Det kan være derfor være en god idé at gå i gang allerede nu med at strikke en bluse. Du kan købe Sandnes garn her.

#3: Byg dine egne terrassemøbler ud af paller

Paller kan bruges til mange ting, og de er især gode at lave møbler ud af. Brug dem til at lave robuste terrassemøbler, som kan holde til lidt af hvert. Du kan eksempelvis lave en solstol, som du kan ligge og nyde solen i. Husk dog puder, da den ellers ikke blive så behagelig.

#4: Loungebord til haven

Med et loungebord til haven har du mulighed for skabe en hyggelig atmosfære, hvor hele familien kan hygge. Det kan også laves ud af paller, og du kan male det i den farve, du har lyst til efterfølgende. Så kommer det til at passe ind i haven.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s