Hold på kulden med rullegardiner

Sommeren er over os, og har efterhånden være det i et godt stykke tid. På stort set alle punkter, er det skønt med sommeren, og de fleste af os sætter stor pris på varmen. Der er dog også tidspunkter, hvor det ikke behøver være så varmt, og hvor det rent faktisk godt kan gå hen og blive lidt af en belastning, og det er naturligvis om natten, når vi skal sove.

Langt de fleste foretrækker et nogenlunde køligt soveværelse, og dette kan være meget svært at fremtrylle om sommeren, hvis man da ikke lige har et air condition anlæg installeret i sit soveværelse. Det kan være yderst svært at falde i søvn, hvis man sveder, og der er mange der sover meget uroligt, hvis det er for varmt i soveværelset.

Det meste af året har man den ganske enkle mulighed at åbne vinduet, men på rigtig varme nætter, giver end ikke det, den helt store effekt, da de også udenfor kan være ganske lummert midt om natten.

Hold solen ude

En af de ting du nemt kan gøre, for at få et soveværelse der er bare en lille smule køligt, er at sørge for at rummet ikke bliver varmt i løbet af dagen. Sørg for at lufte godt ud om morgen, hvor det er køligt, og når der er luftet godt ud, trækker du gardinerne for, eller trækker dem ned, så solen ikke slipper ind. Hvis solen ikke varmer værelset op hele dagen, bliver rummet ikke så varmt om natten.

Det er bedst med rullegardiner med mørklægning, der virkelig kan holde solen ude, men det vigtigste er sådan set bare, at der ikke kommer direkte sol ind i rummet, hvilket nærmest kan omdanne det til en sauna, hvis det er 25-30 grader uden for.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s