Amerikanske køleskabe hitter i Danmark

Over de seneste år er amerikanske køleskabe blevet meget populære i Danmark, og det fortsætter de med at være. Det er ikke uden grund, at mange danske familier vælger et amerikansk køleskab. Der er nemlig praktiske såvel som luksuriøse funktioner indbygget i dem, ligesom de scorer højt i køleskabstests.

Luksus i hverdagen

Et amerikansk køleskab gør køkkenet lidt mere luksuriøst. Oven i standardfunktionerne indeholder de fleste amerikanerkøleskabe nemlig for det meste isterningemaskiner og drikkevandskølere, hvilket er meget værdsat her i sommervarmen. Nogle af dem har endda vinkøleskabe, en indbygget minibar i lågen og/eller specielle kølezoner til for eksempel grøntsager. Familien bliver altså ekstra forkælet i hverdagen med et amerikansk køleskab.

Ud over de mange bonusfunktioner, har denne type køleskab en stor kapacitet sammenlignet med andre. Det er en såkaldt side by side-løsning, hvor to skabe står ved siden af hinanden i én samlet enhed. De fleste har en dybde på 73 cm, og sammenligner man det med europæiske køleskabe, der har en standarddybde på 60 cm, står det hurtigt klart, at man i amerikanske køleskabe får en væsentlig større kapacitet. Derfor er de velegnede til store familier.

En topscorer

De amerikanske køleskabsmodeller scorer toppoint i tests. De høje scorer skyldes blandt andet de mange bonusfunktioner og rummelige kapacitet, som anses som meget positive. Derudover er mange af skabene energivenlige. Selvom de er væsentligt større end andre køleskabe, bruger de sjældent mere energi, og de fleste af dem er mærket med minimum A++.

De populære modeller kan købes på Whiteaway.com, der har et bredt udvalg. Lige nu har de i øvrigt sat priserne på flere af de amerikanske køleskabe ned. Så hvis familien er på udkig efter et nyt køleskab, er det værd at overveje, om I skal investere i et amerikansk køleskab og dermed invitere Amerika ind i jeres danske køkken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s