Personlig lamper er in

Personlig indretning er in

I lang tid har minimalistisk, skandinavisk indretning i sorte, hvide og grå toner domineret mange nordiske hjem. De seneste år har boligmoden dog bevæget sig lidt væk fra denne tildens, og det er blevet populært at indrette sit hjem i en mere personlig og unik stil. Her kan du få inspiration til, hvordan du med små justeringer kan skrue op for personligheden i dit hjem.

Byd farver velkommen

En nem måde at puste friskt liv ind i hjemmet på, er ved at invitere farverne tilbage. Farver skaber nemlig blikfang og giver rummet kant. Placer for eksempel farverige puder i sofaen eller hæng et maleri op på den ellers kedelige hvide væg. Hvis du er villig til at gå all in på farver, kan du male eller tapetsere en eller flere vægge i rummet. Hvis man maler endevæggen i et rum en anden farve end de øvrige vægge, skabes en dybde og måske endda en illusion alt efter hvilken type maling eller tapet, man benytter.

Gå efter det unikke

Det fede ved, at mere personlige hjem er blevet moderne er, at man netop har mulighed for at indrette sit helt eget unikke hjem. Det handler egentligt bare om at vælge de farver og materialer, man bedst kan lide. På den måde skaber man helt automatisk sin helt egen unikke indretningsstil. Mange vælger for eksempel at sammensætte deres egne lamper. Man vælger en skærm og en pære som typisk monteres på en farverig stofledning med fatning. Disse lamper er populære, fordi de kan sammensættes i uendeligt mange kombinationer.

Bland nyt med gammelt

Det er ikke længere et must, at alt er samme træsort eller materiale. Tværtimod er det in at mikse forskellige møbelstile med hinanden for at skabe et helt unikt udtryk. Mange vælger for eksempel at blande gamle møbler med helt nye. Hvis du har møbler, som er gået i arv, eller som du har fundet på et antikmarked, kan du altså uden at tøve blande dem med mere moderne af slagsen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s