Nyt lys giver nyt liv

Nyt lys giver nyt liv

Har du brug for at der sker noget nyt i jeres hjem? Så kan det gøres på mange forskellige måder. I kan bygge om, købe nye møbler, male osv. Nogle løsninger er mere omkostningsfyldte end andre. Vinteren byder på mange mørke dage, så derfor kan det være godt med noget nyt lys.

Hvad betyder nyt lys?

Nyt lys kan betyde mange ting. Det kan være at I skal have nye større vinduer. Måske I skal have et ovenlys eller et hul i væggen ind til et andet rum. Der er mange måder at give nyt lys. I vinterhalvåret får I dog ikke så meget ud af at få større vinduer eller ovenlys, da det meste af dagen er mørkt. Til gengæld vil det give en masse lys til forår og sommer.

Nyt lys kan også være ny hygge belysning. Vinteren indbyder til at sætte sig ned i en god stol med en spændende bog. Her er det først og fremmest nødvendigt med belysning for at kunne se noget. Dernæst kan det rette lys give en stemning af hygge. Alt efter hvad der passer ind i jeres hjem, så kan det være en væglampe til soveværelse, gulvlampe ved siden af lænestolen eller bordlampe over bordet.

Hvilken design skal man vælge?

Der findes mange forskellige lamper i dag. Det vigtigste er, at I finder noget, som passer ind i jeres stil i hjemmet. Det smarte er at vælge noget, som ikke går af mode om et halvt år. Derfor er det klart mest smart at vælge et design, som ikke går af mode. Det kan eksempelvis være Caravaggio fra Lightyears. Disse lamper har en genkendelig form, men stadig et moderne udtryk. De er enkle og tidsløse og derfor kan I have dem i ligeså mange år I vil. Du kan se et stort udvalg af Caravaggio lamper her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s