Ønsker til dit bryllup

Ønsker til dit bryllup

Skal du giftes? Og har du styr på det hele? Først og fremmest skal I selvfølgelig have sendt indbydelser ud, så snart I kender sted og tid. Vidste du at du kan holde dit bryllup på Hindsgavl Slot? Et slot i det perfekte omgivelser til et bryllup, hvis det er det man ønsker. Du kan læse mere om bryllup på Hindsgavl her. Næste punkt på listen er at få lavet en ønskeseddel. I bliver garanteret spurgt om ønsker næsten med det samme, så derfor kan I ligeså godt få lavet en. Her er en idé til ønsker.

Service

Mangler I nyt service? Eksempelvis tallerkener, bestik, glas osv. Så er det et godt tidspunkt at starte med at samle på noget nyt. Det kan meget hurtigt blive dyrt, hvis I selv skal ud at investere i det hele, så det er oplagt netop at ønske jer dette.

Gryder, pander mm.

Hvis I mangler nye gryder, pander osv., så er det også nu et godt tidspunkt at ønske jer dette. Her har I nemlig chancen for at få noget, så det hele matcher i jeres køkken og er af samme brand. Det er samtidig noget, hvor de fleste kan være med prismæssigt.

Designermøbler

Hvis I har nogle gavmilde forældre eller bedsteforældre, så har I her også chancen for at ønske jer en eller flere af de designermøbler, som I tænker, at I ikke selv ville få råd til. Det kan være alt fra ægget til et kugletæppe. Det kan altså både være meget dyre møbler samt møbler, som I bare ikke ellers ville få købt.

Der er altså mange muligheder for, hvad man kan ønske sig i bryllupsgave. En hovedregel er, at det er en god idé enten at ønske jer noget som man kan huske såsom oplevelser sammen eller materielle ting, som holder i mange år, hvor I kan tænke tilbage på, at det var en bryllupsgave, som I fik sammen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s