Indram haven med et hegn

Langt de fleste bekymrer sig ikke langt fra lige så meget om deres have, som de gør med deres indretning indendørs. Men i virkeligheden betyder haven ekstremt meget for husets helhedsindtryk. Det er noget af det første, dine gæster ser, når de besøger dig. Du bør derfor om ikke andet tænke over, hvordan du indretter dit hjem – også udendørs.

Er du eksempelvis en af dem, der har set en masse forskellige boligprogrammer, hvor værterne skal forsøge at hjælpe de medvirkende personer med at sælge deres hjem, har du uden tvivl også set, at de ofte også retter fokus mod haven.

 

Et hegn til at indramme haven og dermed også husets grund kan gøre ekstremt meget. Er dit nuværende hegn lidt faldefærdigt og træt efter mange års tro tjeneste, kan det være tid til at få det skiftet ud med et nyt. Heldigvis kan du finde noget til enhver smag. Nogle vælger et hegn, der udelukkende er lavet af vedligeholdelsesfrie materialer, hvor andre er mere til traditionelle udgaver, der er lavet af træ. Udover de store flader, som langt de fleste forbinder med et ”hegn”, skal der også placeres en masse stolper. Nogle overvejelser, der er værd at gøre sig, er naturligvis en eller anden form for sammenhørighed. Der skal være kongruens mellem fladerne og stolperne, så det ene ikke adskiller sig alt for meget fra det andet – det vil du ganske givet komme til at fortryde.

Med det mener vi, at du eksempelvis skal eller kan vælge træ begge steder eller metal til stolperne og vedligeholdelsesfrie planker til de store flader. Men det er helt op til dig, hvad du vælger – smag og behag.

 

Nogle gange kan det være fint at bestille nogle vareprøver hjem, hvor I efterfølgende kan gå rundt og tænke over, hvad der passer bedst til både have og til hus. Et hegnbetyder som sagt meget for helhedsindtrykket.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s