Nyt lys giver nyt liv

Sådan skaber du et rigtig lækkert hjemmekontor

I disse dage arbejder de fleste af os hjemmefra, hvis vi kan. Og mange af os har måske planer om at gøre dette fremover også. Det er derfor en god ide at have lidt fokus på, hvordan ens hjemmekontor egentlig ser ud.

Det kan være svært nok at koncentrere sig derhjemme i forvejen. Vi skulle helst gerne skabe et arbejdsmiljø omkring os, som virker motiverende for os og dermed hjælper os med at holde fokus. Læs med her for at se hvordan du kan skabe netop sådan et dejligt hjemmekontor, som det er rart for dig at opholde dig på.

Hold det opryddeligt

Det mindste, du kan gøre for at skabe et hyggeligt hjemmekontor, er at sørge for, at det altid er pænt opryddeligt. Undgå at have en masse løse papirer liggende rundt omkring. Sådanne papirer kan lynhurtigt forsvinde i mængden, hvilket kan være en mindre katastrofe, hvis det er et meget vigtigt stykke papir.

Samtidig virker det også blot meget forstyrrende for hjernen at have sådanne løse papirer og roderi liggende omkring sig. Det inspirerer ikke ligefrem en til at arbejde hårdt.

Gør det derfor til en vane lige at rydde lidt op inde på dit hjemmekontor, før du går i gang med arbejdet. Det behøver ikke at tage mere end et par minutter – måske endda ikke engang hvis du gør det til en vane at tage det værste af rodet i optrækket, fremfor at vente til et bestemt tidspunkt af dagen med at tage det.

Anskaf dig et godt skrivebord

Hvis du har planer om at arbejde meget hjemmefra fremover – enten med dit faste arbejde eller en sidebeskæftigelse – så er det en god ide at anskaffe sig et rigtig godt skrivebord. Du kan eventuelt benytte denne guide til gamer skriveborde – selvom guiden er om gamer skriveborde, så kan sådanne skriveborde nu også være meget gode til arbejdsbrug.

Prøv også at have fokus på at købe et skrivebord, som kan hæves og sænkes efter behov. På den måde kan du også stå op og lave noget af dit arbejde, når du får ondt i ryggen af at sidde ned i for lang tid af gangen.

Læg et flot gulv i kontoret

Det kan også være en meget god ide at pynte en lille smule inde på ens hjemmekontor. Sørg dog for at dette bliver holdt meget spartansk! Det skulle jo helst ikke gå hen at distrahere dig, når du arbejder.

Én ting, du dog kan gøre, er at lægge et flot gulv. Det gælder om, at du skaber din egen stil. Derfor bør du tilføje de egenskaber til dit kontor, der bedst viser, hvem du er. Et sildebensparketgulv vil uden tvivl tydeliggøre din personlighed og din stil. Klik videre for at få hjælp til at træffe beslutningen om dit perfekte gulv og læs mere om sildebensparket. Hvis du vælger den helt rette type, kan det gøre en stor forskel på din hjemmekontor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s