Sådan får I styr på cyklerne

Vi danskere er glade for at cykle, eller der er i hvert fald mange af os der gør det. Mountainbike og racercykler er også blevet et fast bestanddel af mange hjem, hvor især mænd har taget disse motionsformer til sig. Hvor mange har deres MTB og racercykler stående indendørs, da de typisk er dyre og skal passes og plejes, er det en anden snak, når det kommer til de ”almindelige” hverdagscykler. Her står de ofte udenfor, og hvis man ikke lige bor i en lejlighed eller lignende, hvor der er fælles cykelparkering, kan det hurtigt blive lidt af et kaos, hvor cykler ender med at stå hulter til bulter ved huset. 

Hvis du også hører til blandt dem, der godt kan lide at jeres bolig er præsentabel og der er lidt styr på haven og indkørslen, så er der generelt to muligheder. Enten at investere i et cykelskur eller at købe et godt cykelstativ (du kan finde et her.) Et cykelskur er naturligvis den bedste løsning for cyklerne, da de på den måde bliver beskyttet mod vind og vejr. Det da også den både dyreste og mest pladskrævende. 

Så meget koster et cykelskur

Hvis man gerne vil have et cykelskur, hvor der skal være plads til minimum 4 cykler, og måske gerne lidt mere, skal men forvente at skulle på i omegnen af minimum 8 m2. Hvor meget de koster kommer naturligvis an på mange forskellige ting, men typiske ligger priserne fra omkring 15.000 og op efter i en fornuftig kvalitet. Samtidig fylder de naturligvis også 8m2 eller mere til, der hvor de skal stå, hvilket også skal med i overvejelserne. 

For mange er den nemmeste løsning derfor også, at man investerer i et cykelstativ, der enten kan sættes fast på væggen, eller monteres i jorden. Det fylder ikke meget, og så ved man altid hvor de skal stå. Det er desuden ofte lettere at få sine børn til at stille cyklen i et cykelstativ, end at forklare dem, at de ikke skal smide den, så snart de er stået af. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s