Frisk hjemmet op

Sådan indretter du din lejebolig

Er du lige flyttet hjemmefra for første gang? Eller leder du bare efter gode tips til at indrette din lejebolig? Det kan sommetider være svært at gøre præcist det, man gerne vil med sin lejebolig, da der ofte er begrænsninger og boligbestemmelser, man skal være opmærksom på. Nogle steder må man hverken male vægge eller bore huller i væggene. Derfor har vi samlet en række tips, der hjælper dig med at indrette din lejebolig. 

Flytte hjemmefra

Det er ingen hemmelighed, at når man flytter hjemmefra første gang, er det typisk for at studere i en anden by. Dermed er budgettet ikke det højeste, og de færreste har råd til at købe en ejerlejlighed. Derfor må man på udkig efter ledige lejeboliger, som er til at betale på en SU-indkomst. 

Her kan man komme ud for, at der er strikse boligudlejere og andre ting, man som førstegangslejer skal være opmærksom på. Derfor kan det være en udfordring at skulle indrette en lejebolig, når man samtidig ikke vil miste hele sit depositum. 

Indret

Når det så er sagt er der bare ikke noget kedeligere end at bo et sted med hvide bare vægge og ingen belysning. Derfor kan det altid betale sig lampeudtag samt sætte en krog op til en loftlampe. Du kan finde mange flotte brugte lamper i genbrugsbutikker eller endda gratis ved storskraldsområder. Således sparer du lidt på SU-budgettet, hvis det er tilfældet. Skal din lampe være lidt mere personlig kan du kaste dig ud i en DIY og lave den selv. Du kan flette en fin lampe eller lave den af papmache. Mulighederne er mange. 

Du kan med fordel søge inspiration til design på internetsider som YouTube eller Pinterest. Her kan du også finde mange gode idéer til ophæng på væggene. Nænner du ikke at bore hul i de bare vægge, findes der mange smarte former for dobbeltsidet tape, som kan holde på det meste. Forhør dig i dit nærmeste byggemarked og du finder med garanti noget, der virker for dig.

Inspiration på nettet.

Som nævnt før er det en god idé at søge inspiration på YouTube og Pinterest, hvis man mangler styling tips til indretning. Udover disse medier kan man helt sikkert også finde gode blogs eller profiler på Instagram, der gør sig i indretning og decor. Her kan du ovenikøbet interagere med vedkommende, der personligt kan rådgive dig, hvis du skulle have brug for det. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s