Sådan kan du gøre dit hjem mere minimalistisk

Hvis du godt kan lide tanken om den minimalistiske indretning, så kan det være, du mangler nogle gode råd til, hvordan du kan gøre dit hjem mere minimalistisk. Hvis det er tilfældet, så er du kommet til den helt rigtige artikel. Her kommer der nemlig en række råd til, hvordan du kan gøre dit hjem mere minimalistisk.

Derfor er minimalisme fedt

Grunden til at der er så mange, der er glade for minimalisme, det er nok, at det giver et virkelig ryddet hjem. Når der står mange ting rundt omkring i hjemmet, så kan hele boligen godt hurtigt få et lidt rodet udseende, og det er noget, man undgår, hvis man vælger den minimalistiske indretning.

Store billeder på væggen

Lige nu er billedvæggen populær i mange hjem. Det passer bare ikke helt sammen med den minimalistiske indretning, hvor man gerne skal skabe et lidt mere simpelt udtryk. I stedet for at have en billedvæg kan du derfor vælge at få nogle få, store billeder, der hænger på væggen. 

Bare fordi at det er minimalisme, så betyder det ikke, at væggene behøves at være helt tomme. Der må godt være lidt derpå, det skal bare være nogenlunde simpelt. Hvis du skal have store billeder til væggen, så skal du naturligvis også sørge for at have nogle store rammer dertil. 

Væk med alle de små planter

Der er tilmed mange, der har fået en tendens til at stille små planter over det hele i hjemmet. Det er også meget hyggeligt, men det passer ikke særlig godt sammen med den minimalistiske indretning. 

Her skal man helst undgå at have alt for mange små nipsting rundt omkring – og det kan igen hurtigt se rodet ud, hvis der er planter over det hele.

De simple farver

Når man skal lave en minimalistisk indretning, så skal man også sørge for ikke at have alt for mange farver i hjemmet. Hvis du har en stærk farve, så skal det helst være noget, der går igen. 

Der må ikke være for mange forskellige stærke farver – det hænger ikke særlig godt sammen med den minimalistiske indretning. 

Det er godt, hvis du kan sørge for at farver som sort, hvid og beige dominerer i hjemmet. Disse er gode minimalistiske farver, og de kan være med til at skabe et roligt hjem, som stadig er enormt stilfuldt. Nu har du forhåbentligt fået noget godt inspiration til, hvad du skal gøre med dit hjem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s